Ki van jelen

Oldalainkat 95 vendég és 0 tag böngészi

Időjárás

Felhőkép

Történelmi pillanat – Kettős győzelmet a ratott a Turán Motorsport párosa az I. Rally Hungary-n

Turán Frici és Bagaméri Laci dupla győzelemmel zárta az Európa-bajnokság és az ORB utolsó futamát, az I. Rally Hungary-t. Friciék ezzel a nem mindennapi eredménnyel 16 év után először nyertek magyar versenyzőként ERC versenyt, a hazai bajnokságban pedig 23 év után a legnagyobb időkülönbségű győzelmet aratták.

 

Turán Frici: „Nemzetközi mezőnyben is szeretnénk jól szerepelni"

Egyedi tervezésű versenyautó-designnal indul a hétvégi ERC futamon a Turán Motorsport párosa

Kismarty-Lechner Gábor nyerte a hétvégét, Makai György pedig a 2019-es Hankook Racer Cup RX első bajnoka

Makai György győzelmével zárult a Magyar Rallycross Bajnokságban induló Hankook Racer Cup RX első szezonja. A máriapócsi pálya, a Rabócsiring volt a végső verseny helyszíne, ahová Makai György komoly esélyesként érkezett, a bajnoki cím megszerzését azonban nem vette félvállról, mindent megtett azért, hogy dicsőséges helytállással avassák bajnokká.

 

53. Mecsek Rallye- „A mi szurkolóink a legjobbak”

Felavatta a Skoda Fabia R5-öt a Turán Motorsport párosa

Turán Frici és Bagaméri Laci számára nagyon jól indult az új Skoda Fabia R5-tel az 53. Mecsek Rallye, több gyorsasági szakaszt is megnyert a páros, azonban a körülmények szerencsétlen összjátéka miatt Fricék végül idő előtt kiálltak a versenyből.

 

Rallycross OB- Izgalmas idényzáróra készül a Rabócsiringen a Hankook Racer Cup RX mezőnye

Izgalmas idényzáróra készül  a Rabócsiringen a Hankook Racer Cup RX mezőnye

 

Szeptember végén ismét a máriapócsi helyszín kapja a főszerepet a rallycross-os mezőny jóvoltából. A Hankook Racer Cup RX bajnoksága a bajnoki címért folyó küzdelem végső állomása. A Hankook-os versenyzők számára ez egy különösen kedvelt helyszín, ahova az öt versenyhétvégéből álló bajnokságban immár harmadszor térnek vissza ugyanabban az évben.